N° 40 - Be inspired

Expert Gentleman in Pitti Uomo januari 2020 - Een bijzonder geslaagd voorbeeld van gelaagdheid, patroon mixen en stijlvolle persoonlijkheid.


Deze week lanceerden we een nieuwe toevoeging op onze prachtige SCHAAP website namelijk : Be Inspired. Enerzijds omdat we weten dat een beeld nog steeds veel meer zegt dan woorden, anderzijds omdat we ondertussen ook al enkele fijne shoots deden waar we dan ook best trots op zijn. Geen clichés, maar opnieuw iets echt, zoals wij het graag hebben.

Mocht u deze hebben gemist dan kan u onderstaand meer info en verhaal vinden over de diverse momenten, onze insteek en visie en natuurlijk ook de bijhorende maatwerk stukken. Inspiratie is ook voor ons belangrijk en komt uit vele hoeken.

Mogelijks ontdekt u voor het eerst onze veelzijdigheid en expertises, of ziet u dat ene stuk dat ook uw hart iets sneller doet slaan.

Geniet er van en zoals steeds zeer welkom om ons en onze SCHAAP stukken te komen ontdekken in onze showrooms te Antwerpen en Gent.


SS2019 - Libeco linnen


Libeco Linnen - Foto’s : Oona Smet

SS2019 - Libeco linnen

Libeco was vanaf dag één al een heel belangrijke partner van SCHAAP. We lanceerden er zelf de geboorte van SCHAAP in het samenzijn van enkele klanten en relaties. Daarnaast leek het ons ook de perfecte setting voor een shoot gewijd aan één van onze mooiste en eigenste terroir producten in onze wereld. Belgisch linnen blijft op wereldvlak de top en wij zoeken graag naar die bijzondere kwaliteiten om unieke stukken uit te maken.

Ontdek meer


FW2019 - A tweed story


A tweed story - Oostende - foto’s : Kristof Thomas

FW2019 - A tweed story

Tweed is en zal altijd één van onze SCHAAP favorieten zijn en blijven. Eind 2019 brachten we op onze eigenste manier een ode aan de diversiteit van deze stoffen. We trokken een dagje naar Oostende omdat tweed ook hier volledig tot zijn recht kan komen tussen de duinen, de stad en zelf in een privé museum.

Ontdek meer


SS2020 - Pitti Uomo


Team SCHAAP on the rise in het prachtige Firenze

SS2020 - Pitti Uomo

Het twee jaarlijkse event in Firenze waar de hele wereld rond mannenmode en tailoring samenkomt om zijn producten voor te stellen, maar vooral ook indruk te maken op mekaar. Voor ons het perfecte moment om business en pleasure te combineren in deze prachtige stad. In 2016 maakte Aaron Christian een fantastische mockumentary over dit bijzonder event en absoluut de moeite om een kleine 5 minuten tijd aan te geven.

Ontdek meer


FW2020 - Palmer


Palmer - a different Christmas carol - Foto’s : Damon De Backer

FW2020 - Palmer

Palmer : Een alterego binnen de SCHAAP wereld dat af en toe zijn gezicht laat zien. Met het bizarre eindejaar in 2020, een kijk op Palmer’s wereld in lockdown met de bizarre feestdagen in zicht.

Ontdek meer


SS2021 - SCHAAP x BENT


SCHAAP Showroom Antwerpen : details matter

SS2021 - SCHAAP x BENT

Samen met Bent Van Looy en de premium Belgische linnen producent Libeco, sloegen we de handen in mekaar. We cureerden samen 4 bijzondere en gelimiteerde must have zomer hemden. Terroir op zijn best.

Ontdek meer


FW2021- Surprise


FW2021

Voor onze komende FW2021 shoot lieten we ons inspireren door de Noord Franse kust. Rotsen, oesters, zeewier, zeehonden, duinen… het perfecte kader voor opnieuw een a-typisch SCHAAP verhaal.

Coming soon!

Groeten,

Koen & Ruben


Previous
Previous

N° 41 - Code of dressing

Next
Next

N° 39 - Expert aan het woord: Bespoke brillen bij Lunetier Ludovic