N° 105 - Summer’s here

FOX Sport - open weave unconstructed jacket - wol


Intro

U bent er mogelijks zelf al even op uitgetrokken deze zomer of de plannen liggen vast. Omdat reizen ook altijd betekent dat je veel andere toeristen ziet waar u ook bent, en mensen zich allemaal toch nog iets meer laten gaan tijdens hun verlof op alle vlakken, maar zeker op vestimentair gebied, deze korte BLOG met enkele van onze recente zomer favorieten. Misschien inspireert het u, of maakt u toch nog enkele andere keuzes om uw verlof stijlvol in te gaan.

Veel kleur, veel linnen, a typische safari jackets met zelf shorts. Kleurrijke pakken, vaak gemaakt uit blends en zeer leuke speelse unconstructed jasjes. Sprekende polo’s en hemden en veel licht kleurige chino’s maar ook enkele prachtige pleated cool wool broeken, waar we opnieuw bijzonder gelukkig van worden.

Het had gemakkelijk ook een blog kunnen worden over de tristesse van hoe menig aardbewoner zich kledij gewijs tijdens de zomer maanden uitdost, maar we blijven positief en zien dat er gelukkig ook nog enkele zielen bereidt zijn om zelf tijdens de warmere dagen iets elegant aan te trekken.

De zomer kan dit allemaal aan, nu u nog.


Travelling tips

Wanneer u zelf nog plannen heeft en toch enkele mooie stukken wenst mee te nemen, enkele tips van een ervaren reiziger.

Gebruik uw mooie SCHAAP hoezen om uw kostbare pareltjes in mee te nemen. Steek er ook niet teveel in, en altijd op een correcte kapstok, zeker voor jasjes en pakken. Wanneer u met de wagen reist, best hangen achteraan of boven alles leggen in de koffer. Neemt u het vliegtuig, dan kan u deze makkelijk meenemen als handluggage en deze ook netjes opbergen op de voorziene ruimte. Zelf reis ik ook altijd in pak of combo, meestal linnen omdat dit heel makkelijk draagt, maar dat is uiteraard persoonlijk. Wanneer u dan finaal en goed gezind arriveert op uw paradijselijke bestemming, hang deze dan meteen op en laat indien er een kast is, deze even openstaan om te luchten. Arriveert u net op tijd voor u naar dat feest mag, hang uw pak of jasje dan even in de badkamer terwijl u een warme douche neemt. het moet natuurlijk niet nat worden, maar de warme dampen zullen de wollen en linnen doen relaxen, net als uzelf.

Bent u zelf nog op zoek naar dat bijzondere tailored zomer stuk, kom gerust ook eens langs op afspraak en wij nemen u zoals steeds heel graag mee in onze wondere SCHAAP wereld.

Tot snel, stijlvolle groet

Koen & Ruben


 
Previous
Previous

N° 106 - New York Gentlemen

Next
Next

N° 104 - Brown for summer