N° 124 - All the best and thank you very much!

We wish you a very colorful, loving and refined New Year!

Team SCHAAP in the AI future


Intro

Alweer de laatste van het jaar en wat ging het ook bijzonder snel met momenten. Ik moest zelf even kijken maar het is effectief de 40ste blog post voor 2023. Opnieuw een gevuld jaar met gedachten, modern iconics, inspiratie, inspirerende boeken en geregeld al eens een reisverhaal. Of iemand er tout court iets aan heeft blijft deels gissen, wat misschien wel enigszins absurd lijkt, maar we blijven het met veel plezier en elan doen om diverse persoonlijke redenen. Zeker ook omdat het ons zo anders maakt dan de vele conculega’s. Uiteraard ook omdat we geregeld fijne reacties krijgen, waaruit blijkt dat ook onze inspanningen en delen van, oprecht geapprecieerd wordt.

Voor ons was het opnieuw een boeiend en intens jaar met nieuwe en ook veel bekende gezichten, die terug kwamen om beroep te doen op onze expertise en knowhow. Iets wat wij altijd enorm appreciëren en ook cruciaal is voor ons voortbestaan en evolutie. We merken dat we steeds meer naam krijgen binnen de tailoring scene en onze creativiteit en persoonlijke aanpak hun vruchten afwerpen.

Het is niet vanzelfsprekend om de juiste partner te vinden voor wie weinig of geen ervaring heeft, om de eerste stap te zetten om zich iets op maat te laten maken. We geloven en merken dat we hier een grote meerwaarde zijn voor de vele verschillende mannen die bij ons aankloppen en dit traject met glans kunnen realiseren.

We beseffen ook dat de bewuste keuze om organisch te groeien en weinig in te zetten op marketing, zeker uitdagend is. Het is mogelijks onze old school attitude in combinatie met ons uniek SCHAAP DNA waardoor we vooral bewust inzetten op kwaliteit dan kwantiteit, en dat gaan we blijven doen.


What will 2024 bring ?

Het wordt voor ons een houten jaar. Yes, volgend jaar vieren we officieel 5 jaar SCHAAP. Whoehoew! We zijn al even bezig met het plannen van diverse momenten en unieke SCHAAP collabs, waar we u tijdig van op de hoogte zullen houden. Voor wie ons kent, weet dat deze altijd iets speciaal zijn.

Ook zit er een verhuis in het verschiet en dus ook een nieuwe showroom, maar meer daarover later. Daarnaast blijven we investeren in nieuwe ontwikkelingen en samenwerkingen, en doen we er alles voor om onze relaties met vele iconische stoffen huizen en partners te versterken.

Het allerbelangrijkste is uiteraard om ook u en vele nieuwkomers met dezelfde flair en passie te ontvangen en samen bijzondere tailored stukken te creëren. Omdat het worth of mouth principe voor ons dé belangrijkste manier is om nieuwe mensen te leren kennen, danken we u oprecht om ons af en toe eens aan te raden aan een fijne relatie.

Wij kijken er van onze kant alvast naar uit!

Feestelijke groeten, maak er iets moois van.

Koen & Ruben


Previous
Previous

N° 125 - Pitti Uomo - January 2024

Next
Next

N° 123 - Time enjoy & dress up