N° 102 - SS23 Inspiration An ode to French Linen - Maison Hellard

SCHAAP Safari Jacket - Maison Hellard - Jardin d’hiver - Fleur de givre Fabric

Wol - Cashmere -zijde


Intro

Omdat wij vaak het eindstation zijn, waar klanten vele stoffen voor het eerst kunnen ontdekken, vonden we het ook nu belangrijk om meer achtergrond en nuances aan bod te laten komen bij de 2 evenementen die we organiseerden voor het jonge Franse linnen huis Maison Hellard in aanwezigheid van de man achter de knoppen, Mr Nathan Hellard.

Het verhaal van Maison Hellard heeft veel unieke aspecten, de keuze om als nieuwkomer enkel op linnen te focussen met als markt premium tailors wereldwijd is aan zich al iets moedig en verfrissend. Daarnaast is het ook een bijzonder inspirerend en bedachtzaam familie project, met als kers op de taart meteen een exceptioneel aanbod van diverse patronen en kleuren, balans en nuances, wat we in de linnen wereld nog nooit zo goed uitgevoerd zagen. Uit respect en zeker ook omdat ook wij bijzonder onder de indruk zijn van zijn stoffen en visie, kozen we Maison Hellard voor onze nieuwe SS23 inspiratie. Samen met enkele gasten vierden we dit huis in aanwezigheid van Mr Nathan Hellard in zowel SCHAAP Gent als SCHAAP Antwerpen.

Bedankt aan allen die tijd maakten om erbij te zijn en bijzondere dank aan onze partners Davy De Pourcq, Jan Rots en Belroy’s Cocktails voor de heerlijke verwennerijen.

Komt u graag ook deze unieke collecties ontdekken, maak dan gerust een afspraak en wij nemen u met bijzonder veel plezier mee in de bijzondere wereld van Maison Hellard.


Waarom zou dit iets zijn voor u?

Omdat linnen attitude heeft, bijzonder stijlvol en bijzonder aangenaam draagt in de zomer. Het kleurenpallet iets heel apart heeft in vergelijking met wol of katoen, en het zeker niet altijd een losse zomerbroek hoeft te betekenen.

Kom gerust eens langs op afspraak en wij nemen u zoals steeds heel graag mee in de wondere wereld van linnen.

Tot snel, stijlvolle groet

Koen & Ruben


 
Previous
Previous

N° 103 - Pitti Uomo - June 2023

Next
Next

N° 101 - Looking for something special : Blend it